| | | |
Lasten iät:  

 Ounasvaaran Pirtit on nyt 

Pohjoista aitoutta Lapin pääkaupungissa

 

Chalet Hotel Rovaniemi aiemmalta nimeltään Ounasvaaran Pirtit on perustettu 1985 kauniille alueelle Ounasvaaran ja Kemijoen väliin. Sijaintimme tarjoaakin upeat ja monipuoliset puitteet viihtymiselle etsiessäsi majoitusta Rovaniemeltä.

Kun haluat ainutlaatuisia kokemuksia ja aitoja makuja, kun haluat villiä luontoa ja Lapin pääkaupungin sykettä, seikkailuja, liikuntaa tai kun haluat vain rauhoittua, me olemme Sinun majoitusvalintasi! 

Chalet Hotelli Rovaniemi sijaitsee kauniin Kemijoen rannalla, Ounasvaaran hiihtokeskuksen ja Golfpuiston vieressä, 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Meillä majoittuu miellyttävästi olitpa sitten urheilija, mietiskelijä tai nautiskelija.

Järjestämme monipuolisia ja eksoottisia safareita ja aktiviteetteja, jotka antavat Sinulle unohtumattomia elämyksiä. Ravintolamme tarjovat lämmintä tunnelmaa ja lappilaisia makukokemuksia. Mikäli haluat nauttia kulttuurista tai shoppailla kaupungilla, Rovaniemi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet.

Chalet Hotel Rovaniemi on paljon muutakin kuin hyvin nukuttuja öitä ja oivallista ruokaa – olemme kaikki Lapin taika ja aika ulottuvillasi. Toivotamme vahvoja pohjoisia kokemuksia Sinulle ja seuralaisillesi!

                                                                                                                                                                    Tervetuloa viihtymään!    

– Markku Aikio, johtaja

 

Pikkujoulu 2015

Tule nauttimaan tunnelmallisesta ja erilaisesta pikkujoulusta Chalet Hotel Rovaniemen ravintola- ja saunamaailmaan.

alk 39 € / hlö
lue lisää

revontuli-auditorio

 

Nauti Revontulista Chalet Hotel Rovaniemellä jo syyskuusta alkaen

alk 89€
Lue lisää

Maksa 2 yövy 3 yötä

 01.05. - 31.10.2015 asti

Majoitu mukavasti saunallisissa huoneistoissamme

alk 178€
Lue lisää

 

Kaikki tarjoukset

Katso kuvagalleriamme