| | | |
Lasten iät:  

 Ounasvaaran Pirtit on nyt 

Pohjoista aitoutta Lapin pääkaupungissa

 

Chalet Hotel Rovaniemi aiemmalta nimeltään Ounasvaaran Pirtit on perustettu 1985 kauniille alueelle Ounasvaaran ja Kemijoen väliin. Sijaintimme tarjoaakin upeat ja monipuoliset puitteet viihtymiselle.

Kun haluat ainutlaatuisia kokemuksia ja aitoja makuja, kun haluat villiä luontoa ja Lapin pääkaupungin sykettä, seikkailuja, liikuntaa tai kun haluat vain rauhoittua, me olemme Sinun valintasi! 

Chalet Hotelli Rovaniemi sijaitsee kauniin Kemijoen rannalla, Ounasvaaran hiihtokeskuksen ja Golfpuiston vieressä, 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Meillä majoittuu mielyttävästi olitpa sitten urheilija, mietiskelijä tai nautiskelija.

Järjestämme monipuolisia ja eksoottisia safareita ja aktiviteetteja, jotka antavat Sinulle unohtumattomia elämyksiä. Ravintolamme tarjovat lämmintä tunnelmaa ja lappilaisia makukokemuksia. Mikäli haluat nauttia kulttuurista tai shoppailla kaupungilla, Rovaniemi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet.

Chalet Hotel Rovaniemi on paljon muutakin kuin hyvin nukuttuja öitä ja oivallista ruokaa – olemme kaikki Lapin taika ja aika ulottuvillasi. Toivotamme vahvoja pohjoisia kokemuksia Sinulle ja seuralaisillesi!

                                                                                                                                                                    Tervetuloa viihtymään!    

– Mika Kansanniva, Hotellinjohtaja

 

Ylellinen viikonloppu kahdelle


01.04. - 01.06.2015

2 henkilölle 2 yöksi

460€
Lue lisää

Kulttuuria Rovaniemellä

 

Yhdelle henkilölle jaetussa standard mökissä per yö

76€
Lue lisää

Hiihtopaketti

 


Yhdelle henkilölle jaetussa standard mökissä 3 yöksi

199€
Lue lisää

 

Kaikki tarjoukset

Katso kuvagalleriamme