| | | | | |
Lasten iät:  

 Chalet Hotel Rovaniemi on nyt 

Pohjoista aitoutta Lapin pääkaupungissa

 

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets aiemmalta nimeltään Chalet Hotel Rovaniemi (Ounasvaaran Pirtit) on perustettu 1985 kauniille alueelle Ounasvaaran ja Kemijoen väliin. Sijaintimme tarjoaakin upeat ja monipuoliset puitteet viihtymiselle etsiessäsi majoitusta Rovaniemeltä.

Kun haluat ainutlaatuisia kokemuksia ja aitoja makuja, kun haluat villiä luontoa ja Lapin pääkaupungin sykettä, seikkailuja, liikuntaa tai kun haluat vain rauhoittua, me olemme Sinun majoitusvalintasi! 

Hotelli sijaitsee kauniin Kemijoen rannalla, Ounasvaaran hiihtokeskuksen ja Golfpuiston vieressä, 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Meillä majoittuu miellyttävästi olitpa sitten urheilija, mietiskelijä tai nautiskelija.

Järjestämme monipuolisia ja eksoottisia safareita ja aktiviteetteja, jotka antavat Sinulle unohtumattomia elämyksiä. Ravintolamme tarjovat lämmintä tunnelmaa ja lappilaisia makukokemuksia. Mikäli haluat nauttia kulttuurista tai shoppailla kaupungilla, Rovaniemi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet.

Hotelli on paljon muutakin kuin hyvin nukuttuja öitä ja oivallista ruokaa – olemme kaikki Lapin taika ja aika ulottuvillasi. Toivotamme vahvoja pohjoisia kokemuksia Sinulle ja seuralaisillesi!

                                                                                                                                                                    Tervetuloa viihtymään!    

– Kimmo Nelin, hotellipäällikkö

 

Talvipaketti

Nauti talven riemuista - laskettelurinteet ja ladut suoraan hotellin pihasta. Meiltä myös safarit ja aktiviteetit. Yövy 3 yötä maksa 2:sta

alk 167€
lue lisää

Laskettelu- paketti

 01.11.15. - 15.04.16 asti

Majoitu meillä ja saat alennuksen väline- vuokrauspalveluista ja hissilipuista koko talvikauden ajan

-10%
Lue lisää

 

Kaikki tarjoukset

Katso kuvagalleriamme